Verbouw en renovatie

Plannen, behoeftes en tijden veranderen. Uw woon- of werkruimte dus ook. Bij Van der Linden Bouw gebruiken we duurzame bouwmethoden en -materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat een verbouwing of renovatie zo toekomstvast mogelijk is.

Verbouwingen en renovaties zijn belangrijke ingrepen op uw pand. Maar u wilt de impact op de dagelijkse gang van zaken natuurlijk zoveel mogelijk beperken. Door goede afspraken te maken en goed te plannen proberen wij de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden. Bij werkzaamheden aan bedrijfspanden is het zo vaak zelfs mogelijk het dagelijkse werk normaal door te laten gaan.
Wat we voor u kunnen doen? We hebben al vele succesvolle verbouwingen uitgevoerd voor bedrijven en particulieren. Denk daarbij aan een aanbouw of uitbouw, of de herindeling van uw bestaande ruimte. Maar ook renovatiewerkzaamheden voeren we secuur en duurzaam uit. Heeft u specifieke wensen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We denken graag opbouwend met u mee.

Keuken renovatie

Uw keuken weer als nieuw? U hoeft niet helemaal opnieuw te beginnen. Laat Van der Linden Bouw op een slimme manier uw keuken renoveren. U zult versteld staan van de mogelijkheden. En de lage kosten.
Veel mensen raken eerder uitgekeken op hun keuken dan dat deze aan volledige vervanging toe is. Kastdeurtjes en beslag raken uit de mode, apparatuur is verouderd of het aanrechtblad voldoet niet meer of is beschadigd. Met een paar slimme ingrepen voldoet uw keuken snel weer aan uw eisen én die van deze tijd.

Wilt u wel een volledig nieuwe keuken? Van der Linden Bouw kent de valkuilen, de oplossingen en alle moderne toepassingen. We helpen u graag met het ontwerp en de uitvoering. Van het om- of aanleggen van gas, water, licht en afvoer tot het afwerken van de kleinste details. Snel, secuur en volledig op maat.

De verbouwingverliep zeer soepel! En met het resultaat zijn we heel erg blij! Tim

Zolder verbouwen

Veel nieuwbouwwoningen maar ook veel oudere huizen hebben een zolder die alleen voor opslag  of wasruimte dient. Door zo’n zolder slim te verbouwen, maakt u ruimte voor een extra slaapkamer, een homeoffice of een hobbykamer.

Vaak komt er nog aardig wat bij kijken bij het verbouwen van een zolder. Door het schuine dak van binnen goed te isoleren en netjes af te werken, kunt u ook in de winter gebruik maken van de zolderkamer. In het geval van een slaapkamer of een werkkamer zijn er vaak ook extra aansluitingen voor elektriciteit en eventueel water nodig. Een dakraam of een dakkapel kan voor het benodigde licht zorgen. Wellicht is er ook een bouwvergunning nodig? 

Van der Linden Bouw kan u helpen bij alle aspecten van het verbouwen van uw zolder. Ook bijvoorbeeld bij het bepalen van de slimste locaties voor de dakramen en de aansluitingen. Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend met u mee te denken. Vervolgens sturen wij u snel een scherpe offerte.

Gevelrestauratie

De gevel of façade is het gezicht van een huis of bedrijfspand. Door invloeden van onder andere zon en regen kan deze in de loop der jaren flink aan uitstraling inboeten. Gevelrestauratie brengt uw gevel weer geheel terug tot in zijn oorspronkelijke staat.

Van der Linden Bouw herstelt betonlagen, stucwerk, voegen en metselwerk van alle soorten gevels. Gescheurd of ontbrekend voegwerk krabben we weg en brengen we weer in de juiste kleur aan. Vuile gevels kunnen we reinigen en vervolgens op verzoek impregneren. Zo blijft uw gevel langer beschermd tegen weersinvloeden, bekladding en graffiti.

Gevelrestauratie maakt uw huis niet alleen mooier maar maakt ook een einde aan vochtvlekken binnen uw huis. Van der Linden Bouw werkt snel en secuur, zodat u zo min mogelijk overlast van de werkzaamheden aan uw gevel heeft. Meer weten? Neem gerust even contact op. Wij lichten u graag in over uw specifieke situatie.