Nieuwbouw

Bij het plannen en bouwen van een nieuwbouwpand (woning, winkel of bedrijfspand) komt behoorlijk wat kijken. Architectuur, techniek, regelgeving, projectmanagement. Van der Linden Bouw weet al deze aspecten naadloos samen te voegen in probleemloze nieuwbouwprojecten.

Centraal in elk nieuwbouwproject staat u, de opdrachtgever. Door nauw contact te onderhouden, zorgen we ervoor dat alles volgens plan blijft verlopen. Bovendien is het zo zelfs mogelijk om nog laat in het project kleine wijzigingen door te voeren. We kunnen daarbij uitgaan van een bestaand ontwerp, of uw nieuwbouwpand – in samenwerking met uzelf en eventueel een architect – vanaf de grond ontwerpen.
Meer weten over onze aanpak of succesvolle projecten die we eerder hebben uitgevoerd? Kijk onder referenties, of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.

Eigen huis bouwen

Een eigen huis bouwen is de droom van veel Nederlanders. Het gebrek aan specialistische kennis van materialen, technieken, vergunningen en projectmanagement blijkt vaak echter een te hoge drempel. Deze problemen lost u eenvoudig op door ons in te schakelen.

Voor wie zich niet graag in een hokje laat stoppen en bijzondere eisen heeft, is een eigen huis bouwen een interessante optie. U bepaalt helemaal zelf wat de indeling wordt, waar de aansluitingen komen en hoe uw eigen huis eruit gaat zien. U kunt zelfs bepalen in welke mate u mee wenst te werken aan het bouwen zelf. Van der Linden Bouw staat u volledig bij in alle stappen. Van de eerste schetsen en de vergunningaanvraag tot de eindoplevering.

Bent u klaar voor het project van uw leven? Maak dan meteen een vrijblijvende afspraak met ons. Wij horen graag wat uw plannen en wensen zijn. Natuurlijk vertellen wij u uitgebreid wat u kunt verwachten en wat de mogelijkheden zijn bij het bouwen van een eigen huis op maat.