Klussen

Niet voor alle klussen hoeft u een bouwbedrijf in te huren, maar sommige klussen zijn te zwaar, te gevaarlijk of te specialistisch om zelf te doen. Gelukkig kunt u Van der Linden Bouw inschakelen voor meer dan alleen nieuwbouwprojecten of renovaties. Wij zijn een flexibel bouwbedrijf dat snel en kosteneffectief één of meerdere specialisten naar uw bedrijf of woning kun sturen. Ook voor de kleinere klussen.

Weinig klussen zijn te groot of te klein voor Van der Linden Bouw. Maar in de loop der jaren hebben wij ons wel gespecialiseerd in een aantal werkzaamheden. Met name voor tegelzetten, het vervangen van kozijnen en deuren of het installeren of vervangen van garagedeuren zult u in de regio Driebergen – Zeist weinig geschiktere bouwpartners vinden.
Twijfelt u of uw klus iets voor ons is? Bel ons gewoon even. In ieder geval kunnen we u de juiste richting op sturen.

Garagedeuren

Van der Linden Bouw vervangt oude garagedeuren voor nieuwe, of installeert direct voor nieuwbouw. Wij plaatsen garagedeuren voor particulieren, bedrijven, woningbouwverenigingen of VVE’s (vereniging van eigenaren).

In principe zijn alle soorten garagedeuren beschikbaar: houten openslaande deuren, roldeuren en garagedeuren met afstandbediening en elektrische aandrijving. Ook in stijl en kleur heeft u ruime keuze. Van modern tot replica’s van oude staldeuren.

Afhankelijk van de afmetingen van uw garage en uw wensen kunnen we bepalen wat de beste oplossing in uw situatie is. Een afspraak is zo gemaakt, bel ons direct even voor een vrijblijvende afspraak.

Deuren vervangen

Is uw voordeur of achterdeur, of één van uw binnendeuren aan vervanging toe? Laat hem vervangen door de vakmensen van Van der Linden Bouw. Zij zorgen voor een perfecte afhanging, sluiting en afwerking.

Voor buitendeuren is inbraakbeveiliging natuurlijk een belangrijk aandachtspunt. Kies daarom voor een goede kwaliteit deur, en laat de installateur ook even de kozijnen evalueren.

Wij installeren uw buitendeur met dievenklauwen en eventueel inbraakwerende deurstrips. Sloten kunnen we vervangen of, indien u wilt, overzetten naar de nieuwe deur.

Naast de conventionele deuren installeren wij ook hoogwaardige schuifdeuren. Deze zijn ideaal in beperkte ruimtes, zoals badkamers, of een thuiskantoor in een afgesloten deel van uw woonkamer.

Tegelzetten

Een mooie tegelvloer of -wand gaat jaren mee. Juist daarom is het belangrijk deze klus door een ervaren tegelzetter uit te laten voeren. Bouw- en klusbedrijf Van der Linden zet dan ook alleen vakbekwame tegelzetters in. Ook voor renovatie van beschadigde vloeren of wanden.

Onze vakmensen controleren eerst of de ondergrond geschikt is, en zullen deze zonodig egaliseren. Vervolgens wordt het oppervlak zorgvuldig uitgemeten, om tot een zo mooi mogelijke vlakverdeling te komen. Vloeren in natte ruimtes met afvoer worden iets hellend gelegd, zodat het water netjes weg kan stromen.

Heeft u wel eens nagedacht over vloerverwarming in uw badkamer of toilet? Van der Lindenbouw kan efficiënte en comfortabele vloerverwarmingsystemen voor u installeren, ook in de kleinste ruimtes.